15 березня: що важливого було у Сумах та на Сумщині

ВС 15 марта 2023 в 19:00

Війна з росією


Учора, 14 березня, ближче до 23-ї години російські війська шість разів ударили з артилерії по Зноб-Новгородській громаді. На щастя, обійшлося без втрат і руйнувань. До цього впродовж дня ворог 51 раз обстріляв з артилерії, гранатометів і мінометів три громади: Білопільську, Середина-Будську та Шалигинську. Також росіяни використовували для обстрілів гелікоптер, який випустив п'ять ракет по околиці селища Середино-Буда, внаслідок чого було пошкоджено приватний житловий будинок.

Благодійність


Королівство Саудівської Аравії за сприяння Офісу Президента України, Фонду Держмайна та благодійного фонду UAIM Humanitarian Fund передали працівникам ДСНС Сумської області потужний генератор. Він може знадобиться, зокрема, для забезпечення електроенергією жителів прикордонних районів Сумщини, які постраждали від ворожих обстрілів.

Безпека


В Нижньосироватському ліцеї імені Б. Грінченка було відкрито клас безпеки. Представники ЗСУ, ДСНС, медичних закладів, Національної поліції, тероборони розповіли учням ліцею, як слід поводитися в надзвичайних ситуаціях, щоб убезпечити своє життя. Це - 69-й клас безпеки, який було відкрито в Сумській області. Триває робота над облаштуванням та відкриттям таких самих класів безпеки в інших навчальних закладах Сумщини.

Конкурси


Фото Тетяни Піддубної з ДНЗ (ясел-садочка) №7 "Попелюшка", що було використане для оформлення першої сторінки обкладинки журналу "Дошкільне виховання" (номер за вересень 2022 р.), стало переможцем конкурсу, що був проведений зазначеним журналом у минулому році. Результати конкурсу було підбито в березні 2023 р.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

38
Комментариев
0
Просмотров
1527
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.