13 серпня: як минула у Сумах і Сумській області неділя

ВС 13 августа 2023 в 22:13

Війна з росією


Ніч і ранок на Сумщині пройшли без обстрілів. Зате впродовж дня ворог, мабуть, вирішив надолужити згаяне і 144 рази вдарив з артилерії та мінометів по дев'яти громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Новослобідській, Середино-Будській, Хотинській та Шалигинській. Унаслідок обстрілів було пошкоджено багатоквартирний житловий будинок, приватний будинок і гараж.

Урочистості


13 серпня Сумщина разом з усією Україною відзначала День будівельника. Від початку повномасштабної війни з росією попит на цю професію зріс як ніколи. Не дивно, адже російські окупанти нещадно і цілеспрямовано знищують поряд з об'єктами критичної інфраструктури житлові будинки та будівлі соціальної сфери.

Крім того, що все зруйноване ворогом доводиться відновлювати вже сьогодні, не чекаючи закінчення війни, є гостра потреба в будівництві житла для внутрішньо переміщених осіб. Побажаємо будівельникам України здоров'я, безпеки, терпіння й успіхів у їхній творчій праці!

Допомога ЗСУ


У Сумах відкрився онлайн-аукціон. Його мета - зібрати кошти (30 тис. грн.) на купівлю для 72-ої ОМБР станції Starlink, яку можна встановити на автомобілі. Детально про умови участі в аукціоні, який триватиме до 20 серпня включно, можна прочитати, пройшовши за посиланням або зателефонувавши за номером телефону: 0955001347 (Юля).

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

30
Комментариев
0
Просмотров
1594
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.