10 жовтня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 10 ноября 2023 в 23:12

Війна з росією


Ніч у Сумській області минула без обстрілів. Упродовж дня ворог завдав 109 ударів з артилерії, гранатометів, мінометів, реактивних систем залпового вогню та FPV дронів по семи громадах: Великописарівської, Есманської, Краснопільської, Новослобідської, Середино-Будської, Шалигинської та Юнаківської.

Міжнародне співробітництво


У Сумській області планують створити сайт, присвячений міжнародному співробітництву. Участь у проєкті беруть представниками Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру, Сумської обласної військової адміністрації та Агенції регіонального розвитку Сумської області.

Діти


50 дітей із п'яти громад Сумщини (Краснопільської, Путивльської, Свеської, Середино-Будської та Хотинської) з 4 до 17 листопада відпочиватимуть у Закарпатській області. Програма відпочинку передбачає також навчальні та оздоровчі заходи.

Подорожі


Відомий сумський блогер, який виступає під ім'ям "дід Гнат", нещодавно повернувся з Марселя, Франція, де провідав близьких, а заразом мав нагоду мандрувати з 28 жовтня по 5 листопада. Про враження від незвичайної поїздки Провансом можна прочитати, пройшовши за посиланням.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

27
Комментариев
0
Просмотров
1498
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.