1 травня: як почався у Сумах і Сумській області останній місяць весни

ВС 01 мая 2024 в 23:34

Війна з росією


Вночі та вранці російські солдати 30 разів піддали обстрілу з артилерії, мінометів і великокаліберного кулемета Есманську, Середино-Будську та Шалигинську громади. Упродовж дня війська агресора завдали 130 ударів з артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ, FPV-дронів та автоматичної зброї по 10 громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Свєській, Середино-Будській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській.

Напередодні, 30 квітня, росіяни внаслідок обстрілів Білопільської, Серединно-Будської та Юнаківської громад поранили одного місцевого мешканця, пошкодили вісім приватних будинків, два автомобілі, три газові труби та лінію електропередач.

Із вдячністю до наших Захисників


У школі № 17 у рамках проєкту "Код пам'яті" встановили пам’ятну табличку загиблому у 2023 році випускникові закладу, Почесному громадянину Сум Юрію Пономарьову.

Захист і безпека


У період з 22 квітня 2024 року до завершення дії правового режиму воєнного стану на території Сумської області встановлені додаткові тимчасові обмеження особливого режиму.

Допомога нашим Захисникам


Військовослужбовці, які захищають кордон Сумщини з Росією, отримали мобільні високопрохідні квадроцикли, що допоможуть нашим бійцям у боротьбі з ворожими РДГ, які намагаються проникнути на територію нашої області.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

12
Комментариев
0
Просмотров
492
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.