1 березня: як почалась весна у Сумах і на Сумщині

ВС 02 марта 2024 в 00:59

Війна з росією


Вночі російські військові 16 разів обстріляли з авіації, артилерії та мінометів Глухівську, Дружбівську, Краснопільську та Середино-Будську громади. Упродовж дня окупанти 157 разів піддали обстрілу з артилерії, БпЛА, гелікоптера та мінометів 11 громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Зно-Новгородську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську, Середино-Будську, Хотинську, Шалигинську та Юнаківську. Напередодні, 29 лютого, через ворожі обстріли було пошкоджено три житлові будинки, господарські споруди та підприємство.

Допомога нашим Захисникам


Бійці спецпідрозділів поліції Сумщини отримали для виконання бойових завдань 20 FPV-дронів.

Двоє з трьох братів Рудень, Артем і Максим, які отримали у 2022 році безліч серйозних поранень під час захисту України від агресора на Донеччині, потребують фінансової допомоги для продовження лікування. Номер картки 5168745115525427 Рудень Артем Миколайович.

Із вдячністю до Захисників


26 героїв із Сумської області отримали державні нагороди посмертно. Нагороди були передані близьким та родичам Героїв.

Спорт


МСК "Сумчанка" стала бронзовим призером Кубку європейських чемпіонів хокею на траві в приміщенні, що завершився в Туреччині. Крім цього, гравчиню клубу Анастасію Шишину було відзначено індивідуальною нагородою "Найкращий гравець".

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

17
Комментариев
0
Просмотров
1489
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.