5 жовтня: як тримались Суми і Сумська область у четвер

ВС 05 октября 2023 в 22:53

Війна з росією


Головне. Удень росіяни завдали ракетного удару по селу Гроза Куп'янського району Харківської області. Ракета, імовірно "Іскандер", влучила в кафе, у якому в той момент відбувалися поминки за військовослужбовцем, якого цього дня перепоховали. Унаслідок удару ракетою загинуло понад 50 осіб, включно з вдовою загиблого військовослужбовця, його сином, теж військовим, і його дружиною. Шістьох людей поранено.

Вночі та вранці окупанти 16 разів обстріляли з гранатометів і мінометів Есманську, Путивльську, Середино-Будську та Шалигинську громади. Упродовж дня ворог 131 раз ударив з артилерії, гелікоптерів, гранатометів, мінометів і реактивних систем залпового вогню по восьми громадах: Білопільської, Великописарівської, Есманської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Середино-Будської, Хотинської та Юнаківської. Унаслідок обстрілу загинув мирний житель.

Здоров'я


У КНП "Клінічна лікарня № 4" оновило свою роботу стоматологічне відділення. Воно надає широкий спектр стоматологічних послуг - від лікування та видалення зубів до виготовлення змінних і незмінних протезів.

Життя і краса


У Сумах відбувся незвичайний конкурс "Міс елегантний вік - 2023", у якому взяло участь 11 сумчанок віком 64-76 років. Конкурсантки змагалися в кулінарній майстерності, творчих жанрах, дефіле в українському стилі та хореографії. "Міс елегантний вік - 2023" було обрано 66-річну Надію Дудку.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

24
Комментариев
0
Просмотров
1230
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.