4 жовтня: що було важливого у Сумах і на Сумщині у середу

ВС 04 октября 2023 в 22:22

Війна з росією


Вночі та вранці російські військові випустили десять мін по Краснопільській та Середино-Будській громадах. Упродовж дня агресор 13 разів піддав обстрілу з БпЛА, гелікоптера та мінометів Краснопільську, Хотинську та Середино-Будську громади.

Здоров'я


У КНП "Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди" шістнадцятирічній пацієнтці методом лапароскопії зробили операцію холецистектомії (видалення жовчного міхура). Наразі пацієнтка одужує.

Екологія


У Сумах пройшла Всеукраїнська акція єдності "День води", у якій взяли участь державні службовці та студенти коледжу СНАУ. Учасники акції прибрали сміття Веретенівський парк і береги озера Чеха та річки Сумка.

У сумському Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді провели олімпіаду "Сонячний промінчик", у рамках якої юні природоохоронці виконали різноманітні практичні завдання, провели дослідження та лабораторні досліди. Мета олімпіади - познайомити дітей з енергоощадними технологіями та розширити знання щодо економного використання енергоресурсів.

Важливі номери телефонів для жителів міста Суми


  • (050)4055670 - терцентр "Берегиня";
  • (050)107-94-53, (093)107-94-53 - Центр учасників бойових дій.

Надзвичайна подія


Антикорупційний суд ухвалив рішення: міський голова Сум Олександр Лисенко під вартою до 2 грудня 2023 року з можливістю застави в розмірі 3 млн. грн.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

27
Комментариев
0
Просмотров
1300
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.