3 серпня: що було важливого у Сумах і на Сумщині у четвер

ВС 03 августа 2023 в 22:52

Війна з росією


Вночі та вранці окупанти 15 разів обстріляли з мінометів і реактивних систем залпового вогню Краснопільську та Юнаківську громади. За попередніми даними, обійшлося без втрат. Упродовж дня російські військові 165 разів піддали обстрілу дев'ять громад: Білопільську, Великописарівську, Дружбівську, Есманську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську, Хотинську та Юнаківську. росіяни гатили з усього, що їм "потрапило під руку": артилерії, гранатометів, мінометів, кулеметів та танка.

Відновлення будинку на вул. Петропавлівська, 81


Міська влада виділила 15 млн грн. на капітальний ремонт будинку, який постраждав 3 липня від удару російського "Шахеда". Буде відновлено дах, перекриття, два верхні поверхи будинку та під'їзд.

Здоров'я


Сумський обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав 8 сучасних реанімобілів. Це стало можливим завдяки фандрейзинговій програмі UNITED-24. Нагадаємо, що фандрейзинг слугує для збору пожертв на користь України, а саму програму UNITED-24 створено з ініціативи Президента. Дані реанімобілі використовуватимуться переважно для надання медичної допомоги населенню прикордонних районів Сумщини, які постійно перебувають під ворожими обстрілами.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

28
Комментариев
0
Просмотров
1920
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.