24 квітня: як почався тиждень у Сумах і на Сумщині

ВС 25 апреля 2023 в 10:54

Війна з росією


Зранку агресор обстріляв з мінометів один раз Білопільську громаду та 9 разів - Великописарівську. Обійшлося без втрат.

Упродовж дня 24 квітня російські солдати завдали з артилерії та мінометів 83 удари по семи громадах: Білопільської, Есманської, Зноб-Новгородської, Миропільської, Середино-Будської, Шалигинської та Юнаківської. Унаслідок обстрілу було пошкоджено чотири приватні будинки, магазин і складське приміщення.

Пожежна безпека


Співробітники ДСНС 23 квітня чотири рази гасили загоряння біля озера Чеха. У зв'язку з цим хочеться звернутися до жителів Сум: любите смажити шашлик на природі - не забувайте гасити багаття! Інакше наступного разу ніде буде смажити шашлик.

Чистота в місті


У рамках Ecoweek у Сумах відбувся екопробіг, у якому взяла активну участь учнівська молодь міста. У результаті екопробігу було прибрано від сміття лівий берег річки Сумки від вул. Лугова до вул. Холодногірська. Дякуємо за чистоту!

Спорт


27 квітня в рамках чемпіонату України з хокею на траві (Суперліга, I тур) відбудуться перші матчі. Гра відбуватиметься на полі МСК "Сумчанка", що в дитячому парку "Казка".

Здоров'я


За минулий тиждень у Сумській громаді захворіло на ГРВІ 882 особи, на ковід - 101 мешканець. Будьте здорові, сумчани, бережіть себе та близьких!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

40
Комментариев
0
Просмотров
1609
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.