21 червня: як минула у Сумах і Сумській області середа

ВС 21 июня 2023 в 19:01

Війна з росією


Вночі та вранці російські окупанти 77 разів ударили з артилерії, гранатометів і мінометів по семи громадах: Білопільської, Есманської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Миропільської, Середино-Будської та Юнаківської. За попередніми даними, обійшлося без втрат.

Упродовж дня 21 червня росіяни 118 разів обстріляли з артилерії, гранатометів, гелікоптерів (некерованими реактивними снарядами) та мінометів Білопільську, Великописарівську, Есманську, Серединно-Будську, Хотинську та Юнаківську громади. Наслідки обстрілів: пошкоджено п'ять приватних житлових будинків, господарські будівлі та фермерське господарство.

Освіта


Сьогодні, 21 червня, у школах Сумської громади пролунав останній дзвоник. Для 1197 одинадцятикласників дзвоник і справді був останнім: позаду щасливі шкільні роки, попереду - нові, більш дорослі дороги. Хтось із випускників продовжить навчання, вступить до вітчизняного чи закордонного вишу, а хтось обере інший життєвий шлях. А загалом цього року в Сумській громаді закінчили черговий навчальний рік 29031 учень.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

33
Комментариев
0
Просмотров
1736
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.