20 жовтня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 20 октября 2023 в 19:06

Війна з росією


Ніч у Сумській області пройшла без обстрілів. Протягом дня ворог випустив вісім мін по Шалигинській громаді.

Сьогодні родинам 16 захисників із Сумщини було вручено високі державні нагороди, якими герої були нагороджені посмертно.

Урочистості


20 жовтня відзначила своє 20-річчя розвідка Державної прикордонної служби. Вона завжди в авангарді Оборонних сил країни, завжди на варті її незалежності та територіальної цілісності, завжди перша в курсі про підготовку провокацій і військової агресії з боку держави-супротивника. Побажаємо прикордонникам-розвідникам удачі, мужності та ангельського захисту!

Здоров'я та армія


На Сумщині перевіряють діяльність військово-лікарських комісій, які функціонують у місцевих закладах охорони здоров'я.

Культура


20 жовтня пішов із життя заслужений діяч культури, художник, директор Сумської дитячої художньої школи імені М. Г. Лисенка Олексій Кузьменко, який очолював цей заклад упродовж майже 20 років.

21 жовтня відбудеться тролейбусна екскурсія містом Суми. Початок о 13:00. Запис на екскурсію за номером телефону (095) 427-62-37. Вартість участі - 100 грн. (усі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ).

4 листопада в Сумах пройде фестиваль "Ніч міста" під гаслом "Арт порятунок. Відновлення через мистецтво". На фестивалі діятимуть 24 локації.

Надзвичайна подія


Сьогодні водій однієї з іномарок вилетів на зустрічну смугу на Харківському мосту в Сумах і протаранив кілька автомобілів.

Інша ДТП сталася на вулиці Магістрацька (колишня Першотравнева): зіткнулися два автомобілі. Один із водіїв дістав тілесні ушкодження і був відправлений до медичного закладу.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Поліція Сумської області

28
Комментариев
0
Просмотров
1263
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.