20 серпня: що сталося у Сумах і на Сумщині у неділю

ВС 20 августа 2023 в 23:33

Війна з росією


Уночі та вранці ворог завдав 20 ударів із вертольотів (було випущено сім некерованих авіаційних ракет), гранатометів і мінометів по Білопільській, Великописарівській, Есманській і Хотинській громадах. Упродовж дня росіяни 56 разів обстріляли з артилерії, гелікоптерів, гранатометів і мінометів сім громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Зно-Новгородську, Краснопільську, Свєську та Хотинську. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв і руйнувань.

Культура


Юні музиканти, учні ДМШ №1 міста Суми, радують своїми досягненнями.

У Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Країна Кобзаря" чудово заявили про себе Катерина Турецька (виборола диплом лауреата І премії) та Варвара Давидова (диплом лауреата ІІ премії). Також Варвара Давидова здобула диплом лауреата II премії в Міжнародному двотуровому багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв "Show your talent" ("Покажіть свій талант").

У двох міжнародних двотурових багатожанрових фестивалях-конкурсах мистецтв "Моя мистецька Україна" та "Bulgaria Fest 2023" здобули перемогу Каміла Лопатка та Марія Голюк.

Сумчан та гостей міста запрошують 22 серпня на екскурсію вулицею Троїцькою "Архітектурна спадщина". Екскурсія безкоштовна. Початок о 17:00. За бажання можна зробити внесок на підтримку ЗСУ. Запис на екскурсію: (095) 4276237.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

28
Комментариев
0
Просмотров
1644
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.