13 листопада: як почався у Сумах і Сумській області новий робочий тиждень

ВС 13 ноября 2023 в 23:26

Війна з росією


Вночі окупанти випустили чотири міни по Краснопільській громаді. Упродовж дня російські військові 103 рази завдали ударів з артилерії, гранатометів, дронів і мінометів по вісьмом громадам: Білопільській, Великописарівській, Краснопільській, Миропільській, Новослобідській, Середино-Будській, Шалигинській і Юнаківській.

Здоров'я


Кількість хворих на ковід на Сумщині неухильно зростає. Так, на сьогодні госпіталізовано 124 хворих на коронавірус. Минулого тижня кількість хворих на COVID-19 у Сумській області становила 484 особи (на 44 особи більше, ніж позаминулого тижня).

Спорт


Команда СумДУ виборола бронзову медаль на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 серед команд університетів. Чемпіонат проходив 10-12 листопада в місті Доха (Катар). У боротьбі за бронзу сумські баскетболісти змагалися з бразильським клубом "Paulista University" і обійшли його всього на два очки: 20:18. Золота медаль дісталася литовському клубу "Vytautas Magnus", який обіграв з рахунком 21:12 команду з Австралії "Uni of Sydney".

Культура


У сумській інклюзивній бібліотеці-філії №11 записують аудіокниги сучасних українських авторів. Перевагу надають сумським письменникам.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

22
Комментариев
0
Просмотров
1542
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.