Різдвяне послання єпископа Сумського і Охтирського Мефодія

Дайджест 06 января 2011 в 15:00
Христос Рождається! Славімо Його!

Збулися древні пророцтва. Христос, прийшовши Дитятком на землю, переміг світ силою Божественного Слова. Він підніс гідність людини, як вільної духовної істоти. Він відкрив нові обрії життя для знеможених, покривджених та струджених. Він дав радість і надію всім: "Прийдіть до Мене, всі струджені я обтяжені, і Я заспокою вас", - закликав Він. І приходили до Ісуса всі, які відчували духовну спрагу, й відходили, наповнені новою життєвою силою.
     Також Христос підніс вартість родинного життя. Всі буденні турботи, всі життєві клопоти, журба, туга за нездійсненним - все це поступається місцем вічному - любові, справедливості, рівності, братерству, що їх приніс людям своїм народженням Син Божий.
     У день Різдва Христового віримо в перемогу Божої Правди більше, ніж коли-небудь. Христова Правда є головною правдою побожного українського народу. Нехай це величне свято наповнює наші серця вірою й надією в перемогу Української державності та єдиної Помісної Православної Церкви.
     У цей святковий та радісний день від віруючих Сумської єпархії, духовенства та від себе особисто щиро вітаю Вас та Вашу родину зі світлим й радісним Великим Святом - Різдвом Господа нашого Ісуса Христа та Новим 2011 роком й святом Йордану.
  Дякуємо Вам за всебічну підтримку Сумської єпархії.
     Бажаємо, щоб Ваша праця, помножена на любов до Церкви й України, ще довго світилася яскравою зіркою на історичному шляху нашого народу.
     Запрошуємо Вас з родиною та Ваших друзів на святкові богослужіння до Свято-Воскресенського кафедрального собору (площа Незалежності, 19 - навпроти загсу), які починаються 7 січня о 9-00 год.
     Нехай Новонароджений Христос наповнить Ваше серце духовною радістю, благословить миром і любов'ю на многії літа.
Христос Рождається! Славімо Йoго!
З любов 'ю у Христі та молитвою за Вас єпископ Сумський і Охтирський Мефодій
 

-1
Комментариев
0
Просмотров
4738
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.