30-а порада діда Гната: як зігрітися, якщо у вашому домі відключили опалення та гарячу воду?

ВС 07 апреля 2023 в 15:35
Давно дід Ігнат, що мешкає в місті Суми, давно не брав до рук перо, не писав своїх порад. Оволоділа дідом іпохондрія і туга: все з рук валиться, нічого в голову розумного не йде. Але сьогодні, 7 квітня, життя струснуло діда Гната і миттю привело його до тями.

Спочатку преамбула.

Десь тиждень тому міська влада Сум попередила городян, що 6 квітня закінчується опалювальний сезон. У принципі, розумне рішення. На вулиці вже помітно потеплішало і продовжувати опалювати будинки і квартири - це означає продовжувати виставляти сумчанам рахунки за опалення. Учора ввечері батарея у квартирі діда Гната була вже холодною.

Дід Гнат спочатку став розпитувати знайомих, які живуть у горезвісному Ковпаківському районі Сум, що вічно страждає від відключень гарячої води: у знайомих її теж відключили.

Тоді дід Гнат зайшов на сайт компанії ТОВ "Сумитеплоенерго", яка є постачальником гарячої води і надає послугу з опалення міста, але на сайті не було опубліковано жодного слова про відключення гарячої води. А пройшовши за посиланням "З адресами відключення ГВП можна ознайомитися тут", дід Гнат виявив замість обіцяних адрес 404-ту помилку. Оп-па, приїхали!

Дід Гнат написав листа до компанії "Сумитеплоенерго" з проханням дати відповідь, чому і на якій підставі 7 квітня 2023 року в Сумах було відключено гарячу воду.

В очікуванні відповіді, щоб не гаяти час марно, дід Ігнат написав прості поради:

Як зігрітися, якщо у вашому домі відключили опалення та гарячу воду?


Ранок

  • Зарядка: віджимання, планка, поклони, присідання та інші елементи антивідключувальної гімнастики;
  • обтирання холодною водою;
  • гаряча кава

Обід

Гарячий суп та інші страви з антивідключувального меню.

Вечеря

Антивідключна горілка і все, що знайдете в холодильнику.

Весна! Не пропадемо.

P.S.

Увечері гарячу воду в Сумах увімкнули. Сьогодні, 7 квітня, велике християнське свято - Благовіщення Пресвятої Богородиці. Чи то диво допомогло, чи то у співробітників компанії "Сумитеплоенерго" совість прокинулася, чи то вимкнення гарячої води було через технічну причину, про яку потрібно було заздалегідь повідомити.

37
Комментариев
0
Просмотров
1498
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.