Сумчан очікує у кіно балет "Лускунчик" в постановці Лондонського королівського балету

Дайджест 14 декабря 2017 в 14:50
Сумчан очікує у кіно балет "Лускунчик"
19 та 20 грудня, напередодні Різдва, спільний проект Британської Ради в Україні та KyivMusicFilm запрошує відчути святковий настрій та поринути в чарівну історію дівчинки Клари та її Лускунчика-Принца в постановці Лондонського королівського балету в Ковент Ґарден.

Вистава відомого англійського хореографа Пітера Райта — одна з найбільш улюблених публікою постановок "Лускунчика" та гордість Королівського балету. Пітер Райт відновив класичний балет Льва Іванова з його прекрасними декораціями, сніжинками, що танцюють, і сценічною магією.

За класичним сюжетом, у різдвяну ніч юна Клара спускається у вітальню, щоби погратися зі своїм улюбленим подарунком — лялькою-Лускунчиком. Але таємничий чарівник Дроссельмеєр чекає зручного моменту, щоб відправити її в чарівну подорож. Здобувши перемогу над Щурячим Королем, Лускунчик і Клара мандрують через снігову країну в Королівство Насолод, де Фея Драже розважає їх чудовими танцями.

Балет "Лускунчик" став одним із символів Різдва, а розкішна, повна чуттєвих моментів музика Чайковського — найбільш упізнавана з усіх балетних партитур.

Показ балету "Лускунчик" відбудеться 19 та 20 грудня в кінотеатрі"Планета кіно". Квитки на можна придбати тут: www.kisff.org/the-nutcracker

3
Комментариев
0
Просмотров
7304
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.