ФІОЛЕТ зарядили сумчан експресивною «True Love»

ВС 01 декабря 2016 в 18:00
25 листопада до Сум завітав луцький гурт ФІОЛЕТ з презентацією нового міні-альбому «True Love» у рамках всеукраїнського туру
Не дивлячись на незвичний для них зал (актова зала СумДУ), музиканти виклались «на повну» перед сумською частиною #fioletfamily.

«Дякую вам, що вечір п’ятниці ми проведемо разом. Багато студентів могли б поїхати додому, але ви залишились і завітали до нас - ми це дуже цінуємо. Спасибі, що ви є»,- звернувся до присутніх Сергій Мартинюк, фронтмен гурту ФІОЛЕТ.



Сумчани почули як і пісні із давнішого репертуару гурту, так і нові композиції. Також грали уже всім відомі «Пусте», «Вічно жити», «Морфій» у новій, більш експресивній, з домішками електронних нот, версії.

Також спантеличили публіку зникненням більшої частини гурту посеред виступу. Виявилось, що у рамках туру Сергій Мартинюк (Колос) також презентує свій сольний проект Kolos&Brothers.

Несподівно на сцені з’явились лише троє учасників - Сергій Мартинюк, Валентин Миронюк (барабани) та Петро Свіст (клавіші).

«Це музика без облич. Музика без наших втомлених, нудних облич», - прокоментував перед виступом соліст.



Публіка була у захваті та із задоволенням танцювала, шалено гуділа, співала та стрибала разом із ФІОЛЕТом. Рокери робили щось неймовірне: стрибали «до небес», Колос повністю віддався музиці: його бачили і на ударній установці, і на підлозі сцени, і на «найвищій точці» - на звукових колонках.

Після виступу музиканти залюбки фотографувались, роздавали автографи та обіймались із своїми шанувальницями. Також розкуповували футболки, наклейки та плакати із «фіолетами».

"Суми! Витиснули по максимуму. Всім п'ять за атмосферу і рок-н-рол навпроти! Ви чудові - до нових неповторних", - написав після концерту Сергій Мартинюк на своїй сторінці у соціальних мережах.

Наталія Самолюк

фото Богдан Хомицький
45
Комментариев
0
Просмотров
1660
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.