"Я все ще граю в ляльки". Галина Стецька – майстер ексклюзивів

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 04 марта 2016 в 11:17
У відділі мистецтв центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відкрилася унікальна виставка авторських робіт Галини Стецької «Я все ще граю в ляльки».

В експозиції – абсолютно ексклюзивні ляльки в людський зріст, оригінальні предмети домашнього текстилю, сумки та багато іншого. Кожна робота неповторна і незабутня, як і сама авторка.


Галина – особистість яскрава, креативна у всіх відносинах. Не дивлячись на пенсійний вік, їй притаманні буйна фантазія і незгасна жага творчості. Вона володіє бездоганним почуття смаку та гармонії. Якщо мисткиня створює костюм, то обов'язково шиє до нього аксесуари, сумки і головний убір. Вона створює свій світ і відчуває себе в ньому комфортно. Євроремонтами не цікавиться, адже вони перетворюють квартири в стандарт.


Багато назв робіт свідчать про її чудове почуття гумору: лялька – японка – «Япона-мать», диванна подушка з обличчям і рукою грузина – «Різо», чарівна «Баба Йожка». А біля входу за столиком всіх зустрічає велика лялька «Просто Галя» – копія самої майстрині.


Помилуватися прекрасними hand-made роботами Галини Стецької всі бажаючі можуть з 2 березня до 3 квітня.

 
2
Комментариев
0
Просмотров
1255
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.