«Сумщина творча…» запрошує

Сумщина творческая. Культура и искусство
Андрей Поляков 05 марта 2012 в 16:16
29 лютого в бібліотеці Сумського НАУ відбулася творча зустріч із письменниками обласної літературної студії «Літ-ра.cоm».

Весняний настрій викликали світлі, хвилюючі поезії у виконанні Андрія Полякова, Рії Жульової, Маргарити Москвічової, Володимира Коваленка, Ірини Міхно.
Створення саме такої мистецької студії давно було потребою для багатьох літераторів, які одразу активно оголосили про себе. Це новий підхід до реалізації ідей письменників, що впевнено заявив про свою значимість для читачів.
Керує студією Андрій Поляков - український поет, член Національної спілки письменників України, автор шести поетичних книг, лауреат Національної премії імені Миколи Ушакова, лауреат літературного конкурсу 2005 року для авторів, які пишуть вірші російською мовою.
Андрій Поляков повідомив, що студія почала працювати в рамках проекту «Сумщина творческая. Культура и искусство» в грудні минулого року і уже налічує більше двадцяти талановитих літераторів віком від 15 до 74 р., що пишуть твори різних жанрів.
Уже сьогодні користувачі можуть читати і слухати твори письменників, зайшовши на сайт  www.vsisumy.com, де у розділі «Клуби» знаходиться проект «Сумщина творческая. Культура и искусство». Тут розміщено декілька сотень записів, а також новини про культурні події, що відбуваються в Сумській області.
На обласному радіо організовано першу передачу, в котрій уже прозвучали прозові твори Володимира Коваленка. У газеті «Панорама» створено постійно діючу рубрику і уже надруковано перші твори студійців «Літ-ра.cоm» та членів студії «Крылья», створеної при Олександріївській гімназії, керує якою теж Андрій Поляков.
Муніципальна галерея кожної неділі із 13-00 до 15-00 годині надає студійцям залу для зустрічей, куди приходять не лише літератори, а і любителі поезії.
Андрій Поляков, запрошуючи талановитих митців слова до студії, пропонує не складати свої твори «в долгий ящик», а заявити про себе, тим самим знайти своїх читачів.

Материал опубликован по данным сайта:
http://www.sau.sumy.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2239%3Al-r-&catid=194%3A2009-12-30-07-01-37&Itemid=239&lang=uk

 
2
Комментариев
0
Просмотров
1892
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.