Чорно-біла історія про почуття: відео від співачки ANGELA на хіт «Відпусти»

Тетяна Єрмолова
Тетяна Єрмолова 09 августа 2023 в 20:07

Нова зірка української поп-музики ANGELA представила відео-работу на хіт «Відпусти», який вже завойовував український радіо-ефір в баладній та акустичній версіях.

ANGELA продовжує реалізовувати стратегію підкорення українського інфопростору, створюючи якісний та різноформатний матеріал у популярних жанрах. Отримавши перший успіх у масового слухача з хітом Твої очі та реміксом на нього, артистка робить розворот у 360 градусів та презентує акустичну баладу, яка буде близька мільйонам хлопців та дівчат, чоловікам та жінкам, яким пощастило (або навпаки) пережити сильні почуття.

Сингл «Відпусти» є класичною гітарною акустичною баладою, яких сьогодні в ефірі майже нема. Трек присвячений темі розставання та розповідає про відчуття, пов'язані зі складностями розірвання відносин, які стали приносити лише біль.

Саме тому, співачка та її команда вирішили створити чорно-білу та камерну історію, яка повною мірою розкриває ліричну історію та передає настрій співачки, який миттю відчують глядачі.

«В наш час хайпу та постійного свайпу соц.мереж та YouTube ми втратили справжність емоцій та відчуттів. Більш того, на другий рік Великої війни у багатьох з нас нема часу та сил на те, щоб сконцентруватися на собі та своїх відчуттях. Але не переживши свій біль, ми не зможемо зрозуміли свої помилки, насолодитися перемогами та йти далі, будуючи нові життя. Саме про цей трек, тема якого завжди є та буде актуальним для всіх, хто має відкрите серце», - розповідає ANGELA.

Кліп за посиланням: https://youtu.be/mhy0OjM6aWs



 
0
Комментариев
0
Просмотров
739
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.