ANGELA: нова зірка випустила третій хіт за рік

Тетяна Єрмолова
Тетяна Єрмолова 28 сентября 2023 в 09:50
Осінь 2023 року стала вкрай активною для представників українського шоу-бізнесу, більшість з яких підготували нові релізи та перформенси. До категорії активних артистів приєдналася і нова зірка — ANGELA, яка 28 вересня презентувала новий сингл — «В оригіналі».

За короткий термін артистка випустила одразу два хіти: «Твої очі» та «Відпусти». Обидва трека стали успішними на радіо, де їх почули мільйони слухачів по всій країні.

Осінь 2023 року пройде для ANGELA під слоганом «В оригіналі». Артистка працювала над піснею майже усе літо, і певна що слухачу вона прийдеться до смаку.

«Це мій найбільш різкий сингл, який зрозумілий кожній дівчині та деяким категоріям хлопців. Ця пісня про минулі відносини, які ти вже відпустила та змирилася з тим, що не вдалося побудувати щасливий союз. Але водночас, ти відчуваєш злість, смуток та маєш образи. У цьому стані, ми, як правило, йдемо відпочивати, випивати та танцювати, щоб витанцювати образи. Саме про такі ситуації та почуття цей трек. Я думаю, кожна доросла людина зрозуміла про що я», — розповідає співачка.

Також Angela вже встигла відзняти відео на свій новий сингл. Робота вийде вже в жовтні та буде додана на всі телеканали та стрімінгові майданчики.

«Це буде крута робота. Певна, що багатьом відгукнеться моя історія і можливо допоможе пережити розрив, а головне зрозуміти, що все краще вас ще чекає попереду», — розповіла про свою нову роботу зірка.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
893
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.