ANGELA підготувала новий реліз під назвою «В оригіналі» і пропала зі зв'язку

Тетяна Єрмолова
Тетяна Єрмолова 15 сентября 2023 в 17:01
Війна впливає на стосунки людей та пар, які здавалися щасливими та успішними роками чи навіть десятиліттями. Але з 2023 українські пари масово розпадаються, тому що стрес та напруга впливають на якість взаємовідносин і лише посилюють проблеми, які є в кожній постійній парі без залежності від віку чи статусу.

Схожа ця проблема торкнулася і співачку ANGELA, яка стала новою зіркою, випустивши радійні хіти: «Твої очі» та «Відпусти», Команда співачки заявила, що вона вже протягом тижня не виходить на зв'язок. Ситуація здається ще дивнішою, тому що зірка підготувала реліз треку «В оригіналі» та відзняла кліп на нього.

«Це дуже тривожна ситуація. Ми навіть не знаємо, що думати…ANGELA завжди була дисциплінованою артисткою та відповідальною людиною.. Вона б попередила б нас, якби в неї щось сталося, або б вона захотіла змінити плани. Та взагалі, коли людина зникає на тиждень без сліду — це виглядає не дуже добре», — дала нам коментар з ситуації менеджерка співачки. 

Джерела з оточення співачки розповіли, що справа може бути у кризі в стосунках з чоловіком. Нагадаємо, ANGELA давно знаходиться у шлюбі з бізнесменом-іноземцем та виховує дітей.

«Останнім часом вона була сумна й засмучена. Я певна, що справа саме у стосунках з чоловіком. Тим паче, що її остання пісня «Відпусти», як раз і присвячена темі неможливості розриву”, — заявили нам знайомі ANGELA на умовах анонімності.

Крім того, як нам відомо, новий трек співачки —  «В оригіналі», також є вкрай особистим та наштовхує на думку про те, що у житті зірки й зараз не все так добре, як було колись.

На цей час, зірку ще не оголошено в офіційних розшук, а випуск її нового синглу «В оригіналі» досі запланований до виходу у другій половині вересня.

Чекаємо на розвиток ситуації…

 
0
Комментариев
0
Просмотров
754
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.