Карантин та одруження: як мешканцям Сумщини подати заяву на шлюб?

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 10 апреля 2020 в 09:31
На період карантину, оголошеного в Україні через пандемію коронавірусу, всі охочі укласти шлюб мають можливість подати відповідну заяву, не виходячи з дому, за допомогою вебпорталу Міністерства юстиції «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» (https://dracs.minjust.gov.ua/).

«Варто зазначити, що громадяни, як і раніше, можуть подати заяву на реєстрацію шлюбу, безпосередньо звернувшись до відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Проте, керуючись карантинними заходами, ми рекомендуємо відвідувачам залишати відповідні документи у боксах, що розміщені при вході у відділи державної реєстрації актів цивільного стану», - пояснила Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Суми).

Отримати консультації та роз'яснення з питань діяльності органів державної реєстрації актів цивільного стану зазначених регіонів можна через онлайн-приймальню (http://sumyjust.gov.ua/online-reception), Skype-зв'язок (http://sumyjust.gov.ua/advice-skype) та у телефонному режимі:

Сумська область - (0542) 66-19-42

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1706
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.