25 мільйонів гривень заборгованості по зарплаті отримали працівники Сумщини

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 22 августа 2019 в 16:30
З початку 2019 року фахівцями юстиції Сумщини стягнуто понад 25 мільйонів гривень заборгованості по заробітній платі з підприємств-боржників області.

«Питання ліквідації заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, є для державної виконавчої служби Сумщини пріоритетним. Так, з початку 2019 року ми забезпечили погашення 25,4 мільйона гривень заборгованості перед майже 800 працівниками», - розповіла керівниця обласної юстиції Ірина Свистун.

Вона додала, що впродовж минулого місця також відзначалась позитивна динаміка щодо стягнення заборгованості по зарплаті – тільки з ПАТ «Сумське НВО» було стягнуто майже 2 мільйони гривень, завдяки чому 47 працівників нарешті отримали зароблені ними кошти.

Нагадаємо, що в Сумській області розгорнута ініційована Міністерством юстиції України кампанія зі стягнення заборгованості по зарплаті, завдяки чому було створено Регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень щодо стягнення заборгованостей по зарплаті. До речі, завдяки такій формі роботи спостерігається збільшення загальної суми стягнення заборгованостей.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
777
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.