Медицина у світлі сучасного бачення

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 23 февраля 2018 в 10:44
     21 лютого в Сумській обласній науковій бібліотеці працівниками відділу періодичних видань проведено вечір запитань і відповідей «Медицина у світлі сучасного бачення». Користувачі бібліотеки  та студенти  вищих учбових закладів та коледжів міста мали нагоду зустрітися з головним спеціалістом управління охорони здоров’я СОДА Галиною Анатоліївною Хометою. Її виступ стосувався ризиків та переваг медичної реформи, яка несе зміни для пересічного громадянина. 
     Реабілітаційну медицину  на сучасному етапі представила асистент кафедри фізичної реабілітації та спорту медичного інституту СДУ, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, практикуючий реабілітолог – Ольховик Аліна Віталіївна.
     Про вакцинацію, її вплив на організм і чому в нашому соціумі виникла і продовжує поширюватися негативна думка щодо щеплень розповіла  міський педіатр відділу охорони здоров’я Сумської міської Ради Лісна Тетяна Сергіївна.
     Питання самолікування, відношення до гомеопатії, харчових домішок, до реклами ліків в ЗМІ в світлі сучасного бачення були обговорені з міським терапевтом Мариною Книш.
     Запрошені фахівці професійно відповіли на різноманітні запитання, поставлені аудиторією.
     Щиро дякуємо за допомогу в проведенні вечора начальнику обласного управління охорони здоров’я Сергію Павловичу Бутенко та Іванченко Ганні Андріїні – керівнику Сумського обласного центру здоров’я управління охорони здоров’я Сумської міської Ради.  

Завідувачка відділу періодичних видань                                                   Сумської ОУНБ                                                                                        Кальченко Валентина

 
4
Комментариев
0
Просмотров
1220
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.