Можливість залучити інвестиції на Сумщину знову проігнорували

Блоги, Олег Медуниця
20 апреля 2012 в 16:32
Зараз, саме зараз триває важливий світовий економічний захід - Український інвестиційний саміт у Лондоні (18-20 квітня 2012 р.)

Сумщина на саміті не представлена.


Я би не писав цей блог, якби очільники Сумщини так не вихвалялися своїми успіхами у справі залучення інвестицій. На мою думку, і не тільки мою, насправді навколо інвестицій точаться лише розмови і піар. Реально й системно ніхто в області інвестицій не залучає. Чому - читайте далі.

Отже, Український інвестиційний саміт у Лондоні проходить без участі Сумщини. Хоча саме наша область, за словами очільників регіону, посідає I місце за темпами залучення  інвестицій, а тому мала би бути обов’язково представлена на таких важливих зустрічах.

Цитую з офіційного сайту саміту: «…провідні компанії з управління фондами та спеціалісти з прямого приватного інвестування обміняються своїми експертними думками з приводу того, куди і як вкладати капітали в Україні. Цьогорічний список учасників панелі обіцяє бути найкращим за всі часи…»

Можливість привабити інвесторів - суперова! Реєстраційний внесок – усього до 3 000$. Навіть баяни не потрібні, їдь і розповідай міжнародним експертам казочку про Сумщину інвестиційну.

Але очільник регіону саміт не відвідав.

Якщо з ігноруванням міжнародної інвестиційної виставки у м. Канни (Франція) все більш-менш зрозуміло (саме у цей час на Сумщині проходило авторалі), то ставлення до Українського інвестиційного саміту в Лондоні  - загадка. Грошовий внесок – і той з бюджетних коштів, не зі своєї кишені.

Питань багато, висновок один: реальна можливість залучити кошти на розвиток Сум вкотре проігнорована.
0
Комментариев
0
Просмотров
1583
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.