Мінаєв доручив бютівцю Волонтирцю розказати сумчанам про послання Януковича

Блоги, Олег Медуниця
14 апреля 2011 в 11:12
Голова ОДА Чмирь надіслав Мінаєву листа з наказом провести єдиний інформаційний день з питань роз’яснення мешканцям міста «політики партії». Щойно керуючий справами міськвиконкому Волонтирець закінчив нараду з керівниками підрозділів та установ. Мета наради провести сьогодні до 17.00 збори в трудових колективах, установах, підприємствах, на яких  роз’яснити жителям міста послання Януковича Верховній Раді. Учасникам наради видали пам’ятки та рекомендували перед зібранням проштудіювати «цитатник Мао» (саме послання) надрукований в номері «Урядового кур’єру». Відтепер це називається –«Єдиний інформаційний день».

Скоріше за все, подібний інформаційний «бєспрєдєл» влада організувала на всій території області. Службовці, працівники комунальних установ, правоохоронці замість виконання власних службових обов’язків, в робочий час, оплачений платниками податків, будуть вивчати послання Президента Януковича. Його, що мало по телевізору показували? Після проведення «Єдиного інформаційного дня» відповідальні мають скласти звіт встановленої форми і надіслати «нагору».

Совєцкій союз, політінформація. Владі вже мало домінування в ЗМІ. Скоро будуть оголошення клеїти на сільраді: «Сьогодні в клубі лекція «Янукович, послання і Верховна рада», лектор з району, по закінченню дискотека».

P.S. Шановні службовці! Принесіть мені документи. Я їх обіцяю оприлюднити.

2
Комментариев
4
Просмотров
1828
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Шановний пане Олеже! Підкажіть, хто організовував у обласній державній адміністрації за часи головування Миколи Лаврика розпорядження, листи тощо щодо проведення всенародного обговорення проекту Констиутції України, ініційованого Президентом України Віктором Ющенком. Або ж того ж таки послання Президента Ющенка у 2008 та 2009 роках.
Оприлюдніть тоді, як колишній посадовець, і їх теж...

Зверніться в ОДА, там все підшито. Чи Ви думаєте я з собою напамять всю пошту забрав?

Тоді теж у робочий час, за кошти платників бюджету вивчали Послання Президента, його проект "народної" Конституції. І Вас це аж ніяк не зачіпало, а до ОДА звітували щодня про хід "обговорення" за такими же таблицями, і графіком...
Не людина красить місце, а місце людину...

Тоді ніхто не витягував із халяви указа президента 10 річної давнини. Тоді все чітко було написано... указ президента.... лист голови секретаріату... розпорядження голови ОДА... затверджена форма звіту. Тобто все відбувалося абсолютно послідовно.