Хтось краде на дітях, а хтось – на депутатах

Блоги, Олег Медуниця
02 декабря 2011 в 10:11

Є у мене один старший товариш – козак Реута, або Дмитрович. Ми – земляки, сусіди через чотири двори. Разом росли певний час на Добровольній, точніше на Руднєва. Він там був зятем, а я просто пацаном трохи старшим за його власних хлопців. Цей факт ми з’ясували значно пізніше під час різних заходів політичних і не дуже. Авторитетом він для мене був і є непересічним. Колись, описуючи ситуацію в ранньому Сумському УНП, він дав дуже влучну характеристику її тодішнім лідерам: «Оцей краде на олівцях, а той на бензині». Чомусь так запам’яталося! А сьогодні згадалося. І ось чому.

Тут у цій статті детально описано, як і за якими цінами закуповують конотопські освітяни харчі для школярів. Часто люди, які не ходять на ринок важко уявляють порядок цифр. Переконаний, що ті, хто закуповує моркву для конопських дітей по 4,80 грн. (при ринковій ціні у 2,20 грн.), такий порядок цифр уявляє чітко і не без вигоди для власної кишені.

Трохи згодом на сайті «Наші гроші» з’явилася публікація про закупку ноутбуків для депутатів Верховної Ради за 11 тисяч гривень штука. Так, так і Ахметову також купили. І Жеваго, що поступово перебирається до Лондона через проблеми в бізнесі. Не можу не навести уривки з цієї статті.

«…Після того, як інтернетівський народ прочухав, з якими саме параметрами депутатам купили комп’ютери «для читання документації», він почав дуже радіти за народних обранців.
Особливо збуджуючими виявилися 4 Гб оперативки, терабайт основної пам’яті, абсолютно геймерські процесор і відео-карта…»

Звідти і почалося:
- нахрена депутату 4 ГБ оперативки!? блин он там 3Д модели рендерить будет?
- раньше они на заседаниях плейбой листали, теперь рубиться будут в какой-нибудь контрстрайк.
- будут отрабатывать по сетке виртуапьную миссию “Героическая оборона ВРУ от чернобыльцев”
- найдорожчі геймери України, щоб їм пальці покрутило і т.д. і т.ін.


Світ змінюється. Перефразовуючи козака Дмитровича: «Хтось краде на дітях, а хтось на депутатах».

-3
Комментариев
0
Просмотров
1260
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.