До уваги працівників СБУ та служби зовнішньої розвідки.

Блоги, Олег Медуниця
10 февраля 2011 в 21:53

Як мені стало відомо завтра, в Сумах, у приміщенні обласного комунального закладу «Сумський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. І.Г. Харитоненка» відбудеться таємна зустріч посадовців Сумської ОДА та групи громадян Російської федерації. Мета зустрічі мені невідома. Легальний привід – проведення круглого столу молодіжних громадських організацій  з питань військово-патріотичного виховання. Головує Ю.П.Чмирь. Час початку 13.00.

Чому таємна? Всі відомі мені організації, що займаються патріотичним вихованням в області про дану подію не повідомлені  і не запрошені.  Для ретельного маскування події на сайті Сумської ОДА в розділі «Анонси подій» цей захід відсутній. Розділ план роботи ОДА на місяць лютий замаскований під місяць січень. Події на лютий відсутні. Пресу не повідомляли.

Все це підозріло.

Добрим сигналом було б допустити, що даний захід є підставою для списання бюджетних коштів.

Іноземці будуть точно.  Захід буде проходить на території єдиної боєздатної військової частини в області - реактивно – артилерійського полку. ЗМІ в цей час повідомляють про перебої з гарячим харчуванням в українських збройних силах.

Недолугість осіб, які організовують даний захід загальновідома. Разом з тим, слід перевірити чи не є ця недолугість замаскованою зрадою. Формально іноземна делегація складається з представників фсб. Раптом там є агенти «сигуранци» і «дефензиви»?

Інформація надана з надійних джерел.

1
Комментариев
3
Просмотров
2366
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Шизофренік, пий щось заспокійливе, наприклад, коньяк або мотиліум, або разом одне з іншим.
Як ти вже набрид своїм недолугим письмом і скигленням!!!

Вот это бред полный конечно.

от це так паранойя )))