Бюджетні замовлення однопартійцям - державні нагороди райавтодорам

Блоги, Олег Медуниця
01 ноября 2011 в 15:30
До дня автомобіліста і дорожника

До Дня автомобіліста і дорожника президент Якунєвіч нагородив працівників галузі державними нагороди. Це створіння, разом з власною сворою, вирішило нагородить в основному працівників державних автошляхових підприємств. Повний перелік тут. Разом з тим, як свідчить статистика, все більше бюджетних замовлень на будівництво доріг перекочовуе до кишень якунєвіча та однопартійців по партії районів. Наприклад його партнер по відстрілу кабанів  Демішкан, набрався таких замовлень вже на 300 млн.
У Сумах також не пасуть задніх. "Жирне" замовлення на майже 22 млн. грн. отримало ПМК-45, що повязано з місцевими регіоналами. На тендер, що проводила Служба автомобільних доріг у Сумській області, представники ДП "Сумиоблавтодор" "забули" принести якусь довідку. От бідолаги. Тепер інші бідолаги із ВАТ "ПМК - 45" вже четвертий чи пятий місяць не можуть освоїти кошти, які обласне державне підприємство "Сумиоблавтодор" якісно освоїло за пару місяців. Нагадаю - довжина вул. Ковпака 1725 метрів. Перевірено на всякий випадок певними органами. На все прийде час розплати. І тим, що довідку на тендер забули теж. До речі, ВАТ "ПМК-45" вже в минулому році вигравало державний тендер в більш ніж 100!!!!млн. грн., на освоєння кіотських коштів в Cумській області, але кажуть відкат не потягнули. Угоду розторгнено, об`єкти не утеплено, кошти в область досі не поступили. Казус в "рамках стартегії".
Натомість сумські шляховики отримали "куці" замовлення, які дозволяють платити працівникам сякі-такі гроші, що вони називають заробітньою платою. Сумські регіонали в той же час жирують на відкатах.
0
Комментариев
0
Просмотров
1460
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.