«Алло, гараж, я з обласного штаба…»

Блоги, Олег Медуниця
19 июня 2012 в 11:17
Андрій Рибалко, зробивши декілька дзвінків директорам районних та міських центрів соціальних служб для молоді на Сумщині, переконливо довів усю аферистичність місцевої влади.  Усі заяви Юрія Чмиря про те, що вибори на території області відбудуться чесно, накрилися мідним тазом. Віднині віри йому - нуль. Хоча слід визнати, її у мене не було від початку його каденції. Про те, що є вказівка голови ОДА щодо набору соціальних працівників з членів Партії регіонів, ми знали вже давно. Чмирь давав  її особисто головам райдержадміністрацій та міським головам. Андрій Рибалко просто це довів документально. Справжня мета дій влади – побудувати позитивну комунікацію Партії регіонів з населенням. Відсутність інструментарію таких комунікацій не дає можливості забезпечити позитивний результат для влади на наступних парламентських виборах, під час яких Янукович хоче довічно законсервувати власну владу над нашою нещасною країною. Задум організаторів цієї схеми такий: найняти за наші гроші агітаторів для Партії регіонів. Для них це вихід із глухого кута зневіри народу в діючу владу. Як казав один: «тупо і глупо».

Місцева влада вкотре продемонструвала подвійні стандарти. Блиск у медіа і «дєрьмєцо» в реалі. Останній призов публічних людей в області до лав ПР відбувся на нещодавній партконференції. Новонавернене членство явно без палкого бажання вступило до провладної партії. Тактика Чмиря свідчить, що в «дєрьмєцо» влада намагається вимазати якомога більшу кількість людей. Влада вибудовує паралельний світ Юрія Чмиря, який створений виключно для утримання влади.

Я прослухав усі записи розмов з директорами центрів соціальних служб, які Андрій Рибалко записав на власний телефон. Жоден з них навіть не здивувався, коли людина з обласного штабу Партії регіонів спробувала проконтролювати їх роботу. Це вже як в СРСР, де чиновника контролював партійний апарат, а слова «партбілет положи на стіл» сприймалися як вирок. Проте ми не СРСР і живемо не за конституцією із пунктом 6 про «руководящую і направляющую». Хоча після наступних виборів немає жодної гарантії, що країною будуть управляти генсеки. І армія в 300 штиків змінить конституцію під будь-яку примху Віктора «Межигірського».

Єдина надія на Вас, українці! Прийшов час вже сказати цій владі: «Алло, гараж. Зливай воду. Приїхали».
0
Комментариев
0
Просмотров
1797
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.