Заступник сумського Чмиря забороняє проводити патріотичний табір «Коловрат»

Блоги, Олександр Бойко
12 июня 2012 в 17:03
Оголошено "христовий похід" на патріотичний табір
Цікаво зараз жити, їй-Богу! Такі новини щодня,  я  мовчу про телевізор і перли високопосадовців, з яких увесь світ в шоці, та і в нас на Сумщині можна зіткнутися з вкрай неприродними ситуаціями.  Візьмемо наприклад літні заходи для молоді, здавалось би дуже потрібна, дефіцитна і достойна справа, в якій наша влада повинна всіма силами, якщо не допомагати, то принаймні не заважати ентузіастам, ентузіастам що віддано роблять цю роботу вже не перший рік. Ну й написав, «всіма силами не заважати», але смішно лише наполовину, бо  тільки в нашій державі ці слова набувають повноцінного змісту. Бачу треба внести ясність в ситуацію, яка невідома пересічним сумчанам.
Патріотичний табір «Коловрат»   Молодіжного націоналістичного конгресу,  традиція проведення якого бере свій початок в 2005 році зараз є єдиним патріотичним в області, і прохання не зводити лемет.  Знаю що ще  є , але то «патріатіческіє», а це не одне й те ж, національного змісту з них, як каже наш Гарант «як з козла …». Отже проводить небайдужа молодь захід, організація якого є насправді дуже важкою, часто невдячною справою, і що вона отримує взамін? Усвідомлення виконання важливої справи, визнання та повагу  батьків і так званого «третього сектору» - активної громадськості, журналістів, освітян. А також мало прикриту агресію з боку влади. Який це ще там патріотичний табір?? Це не ті там зібрались що люблять Україну, а не владу? А чи не той це що задає незручні запитання та критикує мудру політику партії? Ату їх!!
Вже дві наради заступника губернатора були присвячені нашому табору, які супроводжувались мозковим штурмом міліції, служби в справах неповнолітніх, спеціалістами Управління молоді та спорту, як же не допустити його проведення, або ж заборонити. І почали співробітники міліції наводити справки, опитувати в дотичних установах, таких як Центр дозвілля молоді,  дзвінки всякі, почались і т. д.  Зрозуміло що буде підключена і така структура як Сан. епідем станція, яка згідно з нашим недолугим нормативним законодавством може заборонити будь-який захід і установу, а всі її рішення відбуваються по давно обкатаній хабарно-корупційній схемі, коли вирішення питання по суті є всього-на-всього лише «ціною питання».
Один з хітів мав місце на 6 червня на «Спільному засідання комісії облдержадміністрації зі сприяння додержанню законодавства про свободу совісті та релігійні організації в області, обласної ради Церков та релігійних організацій, регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі», на якому, згідно з достовірним джерелом  Яговдик сказав приблизно таке:
«Є деякі табори, такі як «Коловрат» і «Студреспубліка», на яких деякі люди (було згадано мене), вчать нелюбити владу та боротись з міліцією. Якщо цей Бойко  кудись прийде – прошу мене повідомляти».
Я тільки за, за те щоб Ви знали чим ми займаємось, де перебуваємо. Тому, шановні друзі, допоможемо владі контролювати «оголтьєлий буржуазний націоналізм», повідомляйте особисто Ігорю Олександровичу де, коли і за чим ви мене бачили. Цікавиться ж людина. Зауважу на те, що як вірний послідовник «абсолютного зла»,  очевидно найчорніші свої справи роблю вночі, тому така інформація, особливо оперативна буде надцінною,  прохання повідомляти негайно. Якщо мене заїсть совість за свої  страшно злочинні діяння, я буду особисто телефонувати і каятись, каятись, каятись…

Паралельно повідомлю про наступне. Ведучи постійний моніторинг молодіжної сфери міста і області назбирав достатньо багато відверто шокуючого матеріалу, що дозволить зовсім під іншим кутом зору подивитись на так зване «оздоровлення», і поставити питання, чи відповідає назва суті, можливо навіть «запустити в політ» деякі голови, не зараз так трохи пізніше. Дуже не хочеться втоптувати ім’я області в бруд, роздувати всеукраїнський скандал, але якщо дехто так наполегливо це просить…
2
Комментариев
0
Просмотров
3183
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.