Підтримуємо ініціативу "Постав запитання губернатору!"

Блоги, Андрій Рибалко
03 августа 2012 в 12:40
Сумська обласна організація "Молодий Народний Рух" висловлює жаль, що гасло Віктора Януковича "Почую кожного!" після 2010 року так і не вийшло за рамки біг-бордів. Але під час нової передвиборчої кампанії на Сумщині стартувала ініціатива "Постав запитання губернатору!".
Ми вітаємо будь-які прояви відкритості обласної влади. Більше того, ми пропонуємо зробити ініціативу ще прозорішою. Ми не будемо покладатися на "волонтерів", оскільки не маємо впевненості, що наші запитання будуть передані адресату. Тим більше ми не хочемо приховувати наших запитань до голови обласної адміністрації від суспільства.
Наші запитання губернатору:
1. Чому Ваш однопартієць Костянтин Єфіменко б'є жінок? Оскільки його не виключено з партії, чи можна вважати це нормою поведінки регіонала?
2. Чому соціальні працівники на Сумщині набираються через штаби Партії регіонів?
3. Чому голова Сумської міської організації "Молоді регіони"  Ігор Бабенко отримав два приміщення для своєї новоствореної громадської організації "Молодіжний парламент м. Суми" в той час, коли інші громадські організації, які працюють в третьому секторі багато років намагаються приміщень позбавити?
4. Чому 25 лютого 2011 року бійці Партії регіонів влаштували сутички з молоддю під час акції "Парад невиконаних обіцянок", а міліція намагалася стримати активістів, а не правопорушників?
5. Якщо Партія регіонів виступає проти підліткових "зборів",  як зазначено на обласному сайті, то чому використовує "зборовських" для масовки на партійних заходах?
Це зовсім не вичерпний перелік запитань. Закликаємо громадян долучатися до ініціативи та публічно ставити свої запитання губернатору!
Також в рамках підтримки ініціативи "Постав запитання губернатору!" Сумська обласна організація "Молодий Народний Рух" оголошує конкурс на кращу фотокартинку-запитання. Свою творчість можна надсилати на скриньку  a.rybalko@ukr.net 
Переможцям конкурсу обіцяємо, що призи будуть цікаві :)
Теги:
Чмирь
0
Комментариев
0
Просмотров
2234
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.