Ви ще не задали питання губернатору? Тоді вони йдуть до Вас!

Блоги, Анна Товстуха
03 августа 2012 в 22:04
Щойно помпезно стартувала акція «Задай питання губернатору». У мене до «губернатора» виникло принаймні два запитання!
Щойно помпезно стартувала акція «Задай питання губернатору». Молоді люди стоять у найбільш прохідних місцях Сум і пропонують городянам звернутися до очільника Сумщини.

У мене до «губернатора» виникло принаймні два запитання:
а) чи існує взагалі посада «губернатора» в Україні?
б) чи дійсно на «точках», де проводиться опитування, працюють волонтери?

Перше з моїх питань, вочевидь, риторичне. Загальновідомо, що чинне законодавство передбачає посаду «голови обласної державної адміністрації», про «губернатора» - ні слова.

А щодо задекларованих десятків «волонтерів» по всьому місту хочу розповісти таке: коли активісти всеукраїнського руху «ЧЕСНО» в одному з чисельних пунктів «збору питань до губернатора» підійшли та почали розпитувати про можливості заробити на цій акції, молоді люди скерували нас до обласного штабу Партії регіонів, що на вул. Петропавлівській. Нам вдалося з’ясувати розцінки «заробітчан» на цій акції: 20 грн. за годину. Також маємо інформацію, що зарплатня агітаторів, які вже працюють (ходять по домівках та розповсюджують агітматеріали за ПР) та будуть задіяні до дня виборів, станом на 3 серпня  складає 900 грн.

Відтак гучні заяви про наявність так званих НЕОПЛАЧУВАНИХ «волонтерів», «прихильників», «співчуваючих» Партії регіонів викликають тільки саркастичний сміх. І це тільки початок виборчого процесу…
8
Комментариев
0
Просмотров
1914
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.