У Сумах пройде майстер-клас зі створення яскравих новорічних образів

ТЦ Универмаг Киев
28 ноября 2016 в 16:59
3 та 10 грудня о 18:00 у ТРЦ Київ (6 поверх, кафе "Панорама") пройде майстер-клас професіоналів візажу та зачісок.

Безумовно, можна зробити новорічний макіяж 2017 в своєму звичайному повсякденному стилі. Але все ж, погодьтеся, якщо додати своєму обличчю нову родзинку, то це не тільки додасть йому чарівність, але і допоможе підкорити не одне чоловіче серце.

Як правило, всі дівчата і жінки, що доглядають за своєю зовнішністю, знають, чим і як потрібно наносити макіяж. Однак, ми думаємо, пара новорічних порад з цього приводу вам все ж не завадить, тим більше, якщо вони будуть виходити від професіоналів.

Повсякденний макіяж став для нас повсякденною звичкою. Ми вже майже не замислюємося про свій імідж. Ми просто фарбуємося, як говоритися, на автопілоті. Звичайно, це не погано, але все ж для новорічного макіяжу так не піде. Ви просто зобов'язані на новорічній вечірці виглядати не так як завжди, а набагато краще і цікавіше. І для цього вам потрібно знати особливі правила і принципи, без яких новорічний макіяж 2017 не буде новорічним.

Отож, запрошуємо 3 та 10 грудня о 18:00 до ТРЦ Київ (6 поверх, кафе "Панорама") на майстер-клас професіоналів візажу та зачісок.

Вхід вільний
Довідки за тел. (099) 277-83-96

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1307
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.