ТРЦ Київ збирає друзів на Роллердромі

ТЦ Универмаг Киев
04 октября 2016 в 16:12
Сьогодні здоровий спосіб життя все більше захоплює людство, практично кожна людина практикує один з видів спорту. Різновидів спортивних занять теж з’являється все більше. Катання на роликових ковзанах чудово поєднується з сучасним ритмом життя людини. Користь катання на роликах може навіть позмагатися зі загальним улюбленцем — бігом. На сьогоднішній день ролики перестали бути виключно дитячої привілеєм, на них катаються абсолютно всі, у кого є бажання.

Катання на роликах можна з упевненістю назвати оздоровчим видом спорту, оскільки за допомогою таких тренувань можна значно поліпшити стан серцево-судинної системи. Крім того, під час таких занять в роботі беруть участь абсолютно всі ножні м’язи, чого важко добитися, займаючись чим-небудь іншим. Користь катання на роликах проявляється у розвитку координації, а для дівчат корисним буде і наслідок катання — граціозна хода.

Для тих, хто прагне до позбавлення від зайвих кілограмів, користь катання на роликах теж стане в нагоді, адже за годину спокійної їзди можна спалити цілих 400 кілокалорій, а при активній — 900. Багато людей вважають за краще кататися в закритих спеціальних приміщеннях, але найбільшу користь можна отримати від катання на свіжому повітрі, адже організм насичується киснем, що є прекрасною профілактикою різних легеневих захворювань.

Катання на роликах з часом перестає сприйматися як заняття спортом, воно стає частиною життя, улюбленим хобі. Деякі дорослі люди настільки цим захоплюються, що починають їздити в університет або на роботу на роликах, тим самим вони не тільки економлять гроші, а й набувають міцне здоров'я.

Катаючись на роликах 3-4 рази на тиждень по 40 хвилин, ви не тільки приносите користь своєму тілу і організму, але і значно покращуєте настрій, і підвищуєте працездатність.

Торгово-розважальний центр "Київ" запрошує на Роллердром!
Вартість відвідування:
Пн-пт, 2 години: до 17:00 - 25 грн, після 17:00 - 30 грн
Сб-нд, вихідні та святкові дні, 2 години: до 17:00 - 30 грн, після 17:00 - 35 грн
Безліміт на день зі своїми роликами - 40 грн
Безліміт на місяць - 300 грн.
Діє програма лояльності для іменинників, постійних та групових відвідувачів.
Приходь та дізнавайся умови за адресою:
м. Суми, вул. Кооперативна, 1 (5 поверх)


R

0
Комментариев
0
Просмотров
1938
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.