ТРЦ "Київ" щомісяця проводить конкурс на кращий ЛЕГО-конструктор

ТЦ Универмаг Киев
28 сентября 2016 в 13:48
Що дає гра в ЛЕГО для вашої дитини?

3 основних позитивних моменти в розвитку:

Дрібної моторики:

Щоб навчити малюка говорити, необхідно не лише тренувати його артикуляційний апарат, але й розвивати рухи пальців рук. Дрібна моторика рук безпосередньо впливає на розвиток уваги, уяви, мови, координації, спостережливості і пам'яті дитини.

Розвиток навичок дрібної моторики важливий ще і тому, що усе подальше життя дитини потребує використання точних, координованих рухів кистей і пальців, які потрібні, щоб одягатися, малювати і писати, а також виконувати безліч різних побутових і учбових дій.

Логіки:

Логіка (з грец. logos - слово, міркування,  поняття,  розум) це уміння правильно (логічно) мислити, яке потрібне дитині для розвитку самостійного мислення, уміння систематизувати і обробляти інформацію, виявляти логічні зв'язки, формувати свою точку зору і обгрунтовувати власні висновки, формувати свою точку зору і відстоювати її, а також для подальшого успішного навчання і сприйняття шкільної програми.

Уяви:

Уява це здатність уявляти відсутній або реально не існуючий об'єкт, грунтована на безпосередньому досвіді малюка.

Уяву живлять фактичні знання про предмети навколишньої реальності, тому намагайтеся, щоб у дитини було якомога більше джерел таких знань. За допомогою уяви діти пізнають себе і навколишній світ, починають творити, розвивають емпатію.

Приходьте до Лего-кімнати та створюйте свої лего-конструкці. Призи переможцю: лего-конструктор, cолодкий приз, квиток на безкоштовне відвідування лего-кімнати, роллердрому чи теннісного залу!

Лего-кімната, ТРЦ Київ, 5 поверх
Час відвідування з 10:00 до 20:00


Вартість відвідування:
Пн-пт: 3 години — 25 грн., безліміт — 40 грн.
Сб-нд, вихідні та святкові дні: 3 години — 30 грн., безліміт — 50 грн.
Безкоштовний квиток — в день народження і строком 7 днів від дня народження (за умови надання паспорту або свідоцтва про народження).
Програма лояльності 5+1 — при відвідуванні 5 разів шостий раз в подарунок (за умови відмітки в талоні відвідувань).

Деталі акцій у групі Вконтакті: https://vk.com/trckiev

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1279
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.