Ваш надійний партнер – ТОВ «Керамейя»

Керамейя, ООО
13 августа 2013 в 12:07
Клінкерна керамічна цегла та клінкерна керамічна бруківка від ТОВ «Керамейя» - найкраща продукція від компанії, яка дбає про свого покупця та завжди готова до діалогу щодо покращення якості продукції.
Підтвердженням цього є численні нагороди та відзнаки, а головне визнання самих споживачів продукції. В 2011 році ТОВ «Керамейя» відмітила свій перший ювілей з дня заснування – 5 років. За ці роки, починаючи з 2008 року підприємство є учасником численних виставок,  презентацій, семінарів, а також переможцем в багатьох конкурсах з якості продукції, представленості асортименту, організації менеджменту.

Починаючи з 2008 року щорічно  підприємство є Переможцем  регіонального та всеукраїнського  етапу конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» в номінації «Промислові товари для населення» Клінкер керамічний  для обличкування фасадів ТМ«Клінкерам» та Клінкер керамічний для брукування доріг ТМ «БрукКерам» - ТОВ «Керамейя».  В 2011 році   участь в загальноукраїнському проекті «Екологія, довкілля та природокористування в Україні»  - як результат  диплом за впровадження екологічно безпечних, енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій. В цьому ж році ТОВ «Керамейя» визнано переможцем 16-го Українського національного конкурсу якості в номінації «Малі та середні підприємства», а за результатами 7-го Міжнародного турніру по якості країн Центральної і Східної Європи Міжнародна конкурсна комісія утвердила ТОВ «Керамейя» лауреатом Турніру в номінації «Малі та середні підприємства».

В березні 2012 року ТОВ «Керамейя» стала одним із учасників Асоціації  «Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів та виробів» та отримала відповідний сертифікат. Наприкінці 2012 року  ТОВ «Керамейя» стало переможцем національного етапу  4-го Конкурсу на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг  та претендентом на участь у міждержавному етапі 4-го Конкурсу СНД.

Скористайтесь сайтом  www.kerameya.com.ua – та збудуйте дім Вашої мрії разом з ТОВ «Керамейя».

 г. Сумы, ул. Пограничная, 47, тел.: (0542) 683-128
R
2
Комментариев
0
Просмотров
2458
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.