Подарунок до Дня Святого Миколая для дітей орендодавців від ТОВ "Урожайна країна"

Урожайна країна, ТОВ
23 декабря 2016 в 11:15
Товаритсво "Урожайна країна" подарувало поїздку в театр ім. М.С.Щепкіна в місто Суми на новорічну виставу "Лускунчик". Напередодні новорічних свят, коли всі в очікуванні дива та подарунків, підприємство зробило сюрприз для діток орендодавців з Роменського, Білопільського, Сумського таНедригайлівського районів області.Діти з соціально незахищених сімей найбільше потребують уваги, допомоги та підтримки. Тому саме для них і була організована ця поїздка.

День Святого Миколая — улюблене свято дітей, тому "Урожайна країна" зробила все для того, щоб наблизити діток до здійснення їхніх мрій. Малечу привітав Дід Мороз та Снігуронька, а потім їх запросили до глядацької зали, де діти поринули у світ неймовірних пригод. У казці  розповідалося про Переддень Різдва, час, коли мрії збуваються та стають реальністю. Всі готуються до свята, а головні герой, Марі та Фріц, з нетерпінням очікують на подарунки. Під ялинкою діти знайшли безліч сюрпризів: нових ляльок, солдатиків, суконь, але Марі найбільше сподобався Лускунчик. Проте Фріц зламав ляльку. Дівчинка, хоч і засмутилася, улюблену іграшку не викинула. А потім настала глибока ніч і почалися неймовірні пригоди, де Марі довелося позмагатися за свого Лускунчика зі страшною мишачою раттю… Глядачі з захопленням споглядали театральне дійство.Ця казка — класика німецької літератури, одна з найпопулярніших казок світу.

Але сюрприз включав в себе не лише святкову виставу, а і солодкі подарунки від "Урожайної країни". Хлопчики й дівчатка отримали пакунки ласощів та цукерок.

Ольга Федько, фахівець з соціальної роботи: "Діти щасливі та задоволені поїздкою, їх оченята світились щастям. Заради таких моментів варто працювати та прикладати зусилля. Для більшості з них це була справді казка, сподіваюсь, що приємні спогади збережуться на все життя".

Додому всі поверталися переповнені яскравих, позитивних емоцій та зі святковим новорічним настроєм. Цей подарунок від "Урожайної країни" запам’ятається їм надовго, бо майже для всіх відвідування театру було вперше в житті.

ТОВ ТОВ"Урожайна країна"
Сумська обл., м. Ромни, вул.Сумська,5Е
+38(05448)5-77-16

www.ur-kraina.com.ua

R

2
Комментариев
0
Просмотров
1794
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.