Чистий димар - запорука безпечної роботи вашого котла

Дымоходы, печи, каменки, магазин
01 марта 2016 в 16:19
Добре працюючий котел, камін чи піч — це тепло і затишок вашого будинку, але їх треба вміти правильно єксплуатувати та доглядати за димоходом.

Кваліфіковані спеціалісти сумського магазину "Димоходи, печі, кам'янки", що знаходиться за адресою вул. 20 років Перемоги, 7, знають про чистку димарів все. Тому з огляду на досвід їх роботи та схвальні відгуки вдячних клієнтів вони надають кілька порад з правильного догляду за димарями.

В результаті горіння будь-якого з видів твердого палива утворюються смолисті речовини, оксиди, попіл і зола, які при виході з печі осідають на стінках димових труб. При скупченні сажі у великій кількості просвіт димоходу звужується. Це призводить до погіршення тяги, задимлення приміщення при розпалюванні, зниження загального ККД печі і навіть може послужити причиною отруєння чадним газом. Не допустити цього дозволить своєчасна чистка димоходів. Тому не забувайте регулярно перевіряти стан димової труби. Робіть це хоча б два рази на сезон, щоб не доводити її до критичного стану і повного закупорювання.

Забивання димоходу, а так само його чистка, залежить від якості використовуваних дров. При використанні дров соснових порід, димар буде забиватися частіше, ніж при використанні дуба. Так само на забивання впливає діаметр і температура самого димаря. Найкращі дрова з дубу, ясеня, клена та акації з низьким рівнем вологи (10-15%), що добре просушені протягом 2-3 років.

Якщо ж димар все-таки забився, краще звернутися до фахівця: він майстер і краще знає, як допомогти. Досвідчені трубочисти сумського спеціалізованого магазину "Димоходи, печі, кам'янки" кожному клієнтові порадять правильний режим експлуатації котла чи димаря, вкажуть на недоліки та допожуть їх усунути. Спеціалісти магазину "Димоходи, печі, кам'янки" вже тривалий час працюють з твердопаливним оснащенням. Вони гарантують якість своєї роботи, чистку проводять швидко, якісно, єфективно та за доступною ціною.

Ми чекаємо вас за адресою:
Магазину "Димоходи, печі, кам'янки"
м.Суми, вул. 20 років Перемоги, 7 (р-н Центральної міської лікарні), (066) 9715444, (097) 5227200

www.versialux.com.ua

Читайте попередню статтю:
Твердопаливні котли нового покоління

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1376
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.