СУМУЄМО

ВС 29 декабря 2023 в 10:55

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ


На 77-му році життя перестало битися серце  шанованої та поважної особистості, директора КНП «Клінічна лікарня №5» СМР ПЕТРЕНКА В’ячеслава Юрійовича.

1 січня 2024 року – сороковий день  з моменту тяжкої  втрати людини з великої літери: ЛІДЕРА! КЕРІВНИКА! БАТЬКА!

(Так часто називали В’ячеслава Юрійовича в стінах рідної лікарні, адже це була його друга домівка) 

      На долю В’ячеслава Юрійовича випало багато життєвих  випробувань, але він завжди залишався енергійною, оптимістичною і доброзичливою людиною з великим серцем і відкритою душею!   Він мав визнання на державному рівні, користувався високим авторитетом і повагою в широкому колі друзів, колег-медиків, до його слова прислухалися, з ним радилися!     

Усім нам дуже не вистачає Вас, дорогий наш В’ячеславе Юрійовичу!
Ваша мудрість, життєвий шлях, лідерські якості, якими наділив Вас Бог, аутентично  відзеркалюються  в успіхах лікарні, яку Ви очолювали 24 роки!

Ваш професіоналізм став міцним фундаментом для подальшого розвитку і процвітання нашого медичного закладу -  «П’ятої лікарні»!

Дякуємо Вам, В’ячеславе Юрійовичу, за підтримку, за той життєвий  досвід, глибокий оптимізм, творчу наснагу та  невичерпну енергію,  якими Ви заряджали, надихали і ділилися!

За все те добро, яке Ви зробили!

Ви назавжди залишитесь у наших серцях, думках і пам’яті!
На жаль, ми не в змозі повернути час і  змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил витримати  біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство небесне.

Хай земля йому буде пухом! 
Вічна  пам’ять!

З найщирішими словами скорботи в пам'ять сильного, мудрого лідера   
ПЕТРЕНКА В’ячеслава Юрійовича!

У понеділок, 1 січня  2024 року,  об 11-й годині ранку відбудеться панахида за упокій душі ПЕТРЕНКА В’ячеслава Юрійовича. Богослужіння відбудеться у храмі Благовірного князя Георгія , який  знаходиться поруч із Клінічною лікарнею №5, що у районі Хіммістечка.

Усі бажаючі мають можливість долучитися до панахиди у пам’ять про спочилого ПЕТРЕНКА В’ячеслава Юрійовича, який упокоївся 23 листопада 2023 р.
0
Комментариев
0
Просмотров
147
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.