Сумський районний центр соціальних служб провів круглий стіл до Дня сім'ї

Віталій Макарчук 16 мая 2019 в 15:51
Як повідомляє газета “Вісті Сумських громад”, до Міжнародного дня сім’ї Сумський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів «круглий стіл» для прийомних батьків двох прийомних сімей та батьків-вихователів чотирьох дитячих будинків сімейного типу Сумського району. Присутніх привітали заступник голови районної державної адміністрації Людмила ЛИТВИНОВСЬКА та директор Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга БОРЗЯНИЦЯ. Посадовці побажали батькам-вихователям успіхів у вихованні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сил та натхнення у досягненні поставленої мети.

Батьки-вихователі мали можливість познайомитися один з одним, обговорити проблемні питання, актуальні для сімей, поділитися власним досвідом з питання догляду за дітьми-вихованцями.   
Працівники Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели опитування батьків-вихователів про методи та принципи сімейного виховання, які вони застосовують у своїх родинах, сімейні традиції та життєвий досвід, який вони передають своїм вихованцям. У дружній атмосфері пройшло обговорення запропонованих питань.  На завершення роботи батьки-вихователі висловили бажання й надалі проводити роботу групи взаємопідтримки, здійснювати обмін досвідом та зустрічатися для обговорення та вирішення питань життєдіяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
45
Комментариев
0
Просмотров
1911
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.