Воїни 15-го батальйону повернулися до Сумського району

Віталій Макарчук 22 апреля 2019 в 17:00
Як повідомляє газета “Вісті Сумських громад”, після кількох місяців військові 15-го окремого мотопіхотного батальйону прибули на ротацію до села Радьківки Сумського району. Біля Меморіалу загиблим воїнам-інтернаціоналістам відбулася урочиста церемонія нагородження. Для бійців учнями однієї із міських шкіл було підготовлено концертну програму та обереги, які були передані командиру 15 батальону Андрію Житомирському разом із запашним короваєм.
До військових звернулися тимчасово виконуючий обов’язки органу військового управління командування "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Олександр Нестеренко, заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Іван Боршош, голова Сумської районної державної адміністрації Геннадій Дорошенко.
Зокрема, у своєму виступі, Геннадій Володимирович зазначив, що для Сумського району у пріоритеті завжди було і буде підтримувати військових, які захищають наш народ на сході України. Найкращих бійців було відзначено грамотами та подяками голови Сумської ОДА, Сумської райдержадміністрації та Сумської міської ради.
52
Комментариев
0
Просмотров
1585
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.