У Сумському районі відбулися змагання з настільного тенісу, шашок та шахів

Віталій Макарчук 25 апреля 2019 в 16:48
Вони пройшли на базі Токарівської школи
Як повідомляє газета “Вісті Сумських громад”, на базі Токарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бездрицької сільської ради відбулися районні змагання з шахів, шашок та настільного тенісу серед сільських, селищних рад. У змаганнях брало участь 9 команд із загальною кількістю 92 спортсмени. В цілому змагання виявилися цікавими, захопливими, спортсмени не стримували сил та емоцій, а вболівальники нагороджували їх за це щедрими оплесками.

В напруженій боротьбі перше місце і кубок змагань з шашок дістався–команді Хотінської селищної ради, ІІ - місце-команда с. Бездрик, ІІІ місце - с. Токарі. Перше місце в шахах виборола команда Хотінської селищної ради, друге – команда Косівщинської сільської ради , третє – с. Сад.
У змаганнях з настільного тенісу перше місце зайняла команда с. Сад, ІІ місце - команда с. Бездрик, ІІІ місце - команда смт. Хотінь.

По завершенню змагань начальник відділу молоді та спорту  Сумської районної державної адміністрації Наталія Шинкаренко подякувала учасникам за гарні комбінаційні партії, позитивні емоції та вручила переможцям і призерам змагань грамоти, медалі та цінні призи від організаторів змагань. Відділ молоді та спорту Сумської районної державної адміністрації висловлює подяку керівництву Токарівської загальноосвітньої школи за надане приміщення для проведення змагань та належну організацію турніру.
49
Комментариев
0
Просмотров
1658
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.