Чемпіонат Сумщини з карате виграли конотопці

Анатолий Поляченко 28 февраля 2018 в 14:59
Турнір зібрав більше двох сотень учасників
В черговий раз місто Конотоп стало центром карате не тільки Сумської області. 17-й Об'єднаний Чемпіонат Сумської області з карате і Будо зібрав понад 240 спортсменів з 10 команд з Сум, Конотопу, Свеси, Шостки, а також гостей з Києва, Чернігівської, Харківської та Донецької областей. Змагання стали репетицією перед черговим міжнародним турніром SOKE KUBOTA CUP, що відбудеться в жовтні в Сумах. В напруженій боротьбі найбільше індивідуальних медалей на рахунку господарів – клубу «Воїн» (Конотоп), сумського клубу «Терра-Суми» та КФКС з Києва. В командних ката домінували «Воїн» і КФКС, в командному куміте кращими були юнаки «Терри».

З числа володарів індивідуального «золота» слід відзначити наших земляків: Станіслава ЧАЛОГО, Марину ПРОКОПЕНКО, Максима НЕДОШИВКІНА, Івана ТРОЦЕНКА, Артема КОЗАЧКА, Андрія КОВАЛЬОВА, Кирила ОСТАПЕНКА, (всі «Терра-Суми», тренери Анатолій ЛОЗОВИЙ і Віталій ГУТЕНКО) Артура ПОНОМАРЬОВА, Каріну ПОНОМАРЬОВУ, Андрія МОСКАЛЕНКА, Ярослава НОВІКОВА, Тимофія ННИЧИПОРУКА, Владислава СУПРУНА, Артема АЙРАПЕТЯНА, Олександр СТЕГНІЄНКО (всі «Воїн», Конотоп, тренер Григорій ХЛИСТЕНКОВ), Катерину СОЛОВЙОВУ, Маріку ЛИСКО, («Легіон», Свеса, тренер Григорій ХЛИСТЕНКОВ), Каріну СУБОТУ, Аліну ГУЧЕНКО («Біла Лілія», Суми, тренер Лілія КУДІНОВА), Каріну і Валерію ЩЕРБАК, Дмитра ВІТОХУ («Патріот», Шостка, тренер Олександр КУНИЦЯ), Костянтина ІГНАТЕНКА («Додзьо», Шостка, тренер Ігор КУЧЕР) та інших.

Кращим спортсменом змагань став Станіслав ЧАЛИЙ, який завоював золото в ката, особистому і командному куміте, а також бронзу в кобудо. Всього через місяць Станіслав вперше в складі збірної прийме участь в легендарному 64-му Міжнародному турнірі «Всі зірки карате» в Варшаві. Сумщину в Польщі також будуть представляти Марина ПРОКОПЕНКО, Артур і Каріна ПОНОМАРЬОВИ, Павло ОНОПРІЄНКО і Катерина СОЛОВЙОВА.
 
53
Комментариев
0
Просмотров
1810
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.