Різдво 2023 у Сумах та Сумській області

ВС 08 января 2023 в 00:02
Обіцяне припинення вогню на період святкування Різдва росіяни, як і очікувалося, не дотрималися – самі й порушили свій мораторій. Підлі натури перемогли над словом честі та порядності. Ворог вкотре довів, що не можна довіряти жодному його слову. Так, 7 січня російські безпілотники бомбардували територію Великописарівської громади – скинули на неї дві вибухівки. О дев'ятій годині вечора ворог обстріляв з кулемета територію Шалигінської громади. Сподіватимемося, що ніч з 7 на 8 січня пройде спокійно.

Але надії на тиху різдвяну ніч, на жаль, не справдилися. Близько опівночі російські вояки зірвалися (а може, не читали наказу про припинення вогню свого президента) – завдали понад 25 артилерійських ударів із САУ по Зноб-Новгородській громаді.

8 січня знову ж таки з САУ ворог вдарив по селу в Миропільській громаді: були сильно пошкоджені житлові будинки та місцева ферма. Своєю впертою нерозсудливістю та сліпою жагою воювати з мирним населенням Сумської області росіяни все більше починають бути схожими на дуболомів – безмозких дерев'яних солдатів з повісті Олександра Волкова "Урфін Джюс та його дерев'яні солдати".

Джерела: голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, військова адміністрація

42
Комментариев
0
Просмотров
1463
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.