9 квітня: що сталося в Сумах і Сумській області у Вербну неділю

ВС 09 апреля 2023 в 22:24

Війна з росією


Уночі "доблесні" російські вояки п'ять разів обстріляли з артилерії Середино-Будську громаду. Християнське свято для агресора, схоже, порожній звук. Упродовж 9 квітня ворог завдав 20 ударів із гранатометів і мінометів ще по двох громадах: Білопільською та Новослобідською. Усвідомлено чи неусвідомлено росіяни вимощують собі дорогу в пекло.

Соціальні мережі


Твіттер сьогодні кишить російськими і нібито зарубіжними "прогнозами" щодо майбутнього України. Так, якийсь екс-радник Пентагону, полковник у відставці Дуглас Макгрегор, висловив думку, що Україна цього року може зникнути як держава. Очевидно, куплений росіянами колишній американський військовий заявив, що "умови всередині України жахливі". На що автор цієї новини написав коментар до цих маячних слів: "Запитайте у мене - я живу в Україні, м. Суми. У магазинах все є. Транспорт ходить. Установи працюють. Щодня народжуються нові діти. У театрах ідуть прем'єри. Природа прекрасна: дерева випустили бруньки. Україна в очікуванні Великодня і Перемоги". Слід пам'ятати про інформаційну війну і не давати ворогові спуску.

Благодійність


У ТРЦ "Мануфактура" відбувся благодійний захід: концерт, ярмарок та майстер-клас з виготовлення великодніх виробів - на якому вдалося зібрати понад 11 тис. грн. Кошти підуть на підтримку наших воїнів, що захищають Сумщину.

Культура


Аліса Ложкіна, учениця дитячої художньої школи ім. М.Г. Лисенка. М.Г. Лисенка, посіла І місце у Всеукраїнському конкурсі "Об'єднаймося ж, брати мої!" (номінація "Декоративно-прикладне мистецтво"), що був присвячений Шевченківським дням. Алісо, молодець! Ти заслужила на мієлофон.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

39
Комментариев
0
Просмотров
1682
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.