7 січня: як пройшло у Сумах і на Сумщині старе Різдво

ВС 07 января 2024 в 21:06

Війна з росією


Вночі війська агресора десять разів піддали обстрілу з артилерії та мінометів Білопільську та Хотинську громади. Вранці та вдень ворожі обстріли продовжилися. Так звані "православні християни" з росії вдарили ракетою та двома "Шахедами" по Кролевцю. Було пошкоджено 23 (!!!) житлових будинки. На щастя, жертв і постраждалих немає. Загалом упродовж дня росіяни 115 разів обстріляли з артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів дев'ять громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Зно-Новгородську, Краснопільську, Кролевецьку, Носослобську, Хотинську та Шалигинську.

Культура


Учні ДМШ №2 чудово виступили на Міжнародному конкурсі мистецтв "Santa Vision" і вибороли диплом І премії. Це: Марія Харченко, Вероніка Овчаренко, Поліна Степаненко, Дмитро Коваль, Ірина Будко і Єлізавета Слюсаренко.

Зима-холода


Зима, холода, снігопади, шапки-вушанки, скрипучий під ногами сніг, щоки, що червоніють від морозу, і очі, що горять від зимового завзяття, - все це, дякувати Богу, повторюється. А кінець світу щоразу відкладається. Не з нашої волі, зрозуміло. І в цьому кругообігу зим і холодів, весен, що щоразу змінюють їх, і квітучих садів, а потім зеленіючих луків і садів, що дозрівають, а ще пізніше лісів, що в'януть, і полів, що золотяться, - напевно, і є головний вічний мотив, закладений Творцем у нашу еволюцію, що рухається по колу і втомилася від самої себе.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ
20
Комментариев
0
Просмотров
1381
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.