7 квітня: як пройшов у Сумах і Сумській області останній робочий день

ВС 07 апреля 2023 в 22:15

Війна з росією


Сьогодні опівдні, з 12:00 до 12:30, російські вояки обстріляли село Баранівка, що знаходиться Шосткинському районі. Також 7 квітня ворог обстріляв з території рф з вертольота ракетами місто Середина-Буда. Горе-вояки не ризикнули перетнути кордон Сумської області. Знали, тварюки, що ППО ЗСУ миттю зіб'є гелікоптер. Унаслідок ракетного обстрілу було пошкоджено приватний житловий будинок. Обстріл Середина-Буди вівся і вночі - росіяни шість разів ударили по місту з гранатометів. Крім того, у п'ятницю, 7 квітня, загарбники завдали 108 ударів по Білопільській (з гранатометів), Есманській (з артилерії), Краснопільській (з мінометів) і Новослобідській (з гранатометів і мінометів) громадах.

Нагороди


Сьогодні сімом бійцям ДФТГ, які з перших днів війни мужньо захищають місто та область від загарбників, вручили медалі "Відзнака Ради національної безпеки і оборони України" ІІІ ступеня. А потім діти з дитячого садка "Золотий півник" влаштували для героїв концертну програму та подарували доблесним воїнам обереги.

Благодійність


БФ "Колохаті" за сприяння КП "Електроавтотранс" передав медичним закладам Сумської громади медикаменти для амбулаторного лікування різноманітних захворювань, зокрема серцево-судинні та захворювання дихальних шляхів.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

38
Комментариев
0
Просмотров
1434
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.