31 жовтня: чим жила Сумщина у вівторок

ВС 31 октября 2023 в 19:07
Ситуація у Сумах та Сумській області станом на 31 жовтня 2023 року
Війна з росією
Сьогоднішня ніч минула на Сумщині тихо. Чого не скажеш про загибель наших бійців: громади продовжують повідомляти про полеглих на передовій воїнів. Так, завтра прощання із загиблими воїнами відбудуться у Сумах та Охтирці.

Днями прикордонники ліквідували ворожий FPV-дрон: бійці застосували антидронову рушницю та стрілецьку зброю. Наступного дня воїни знешкодили ще одну таку "пташку".

Скандал
У Андріяшівського ліцею забрали шкільний автобус на потреби ЗСУ. Це — вже другий транспорт, який забирають саме у цього закладу. Місцеві жителі вважають, що справа — у торішньому скандалі, через який посадовці нібито мстяться директору закладу.

Безпека
У Сумах рпавоохорнці отримали виклик на сімейну сварку. Під час з'ясування деталей домашнього насильства заявниця повідомила, що її чоловік зберігає наркотики. Під час обшуку правоохоронці дійсно виявили канабіс.

На вул. Г. Кондратьєва у чоловіка стався конфлікт з невідомим, під час чого останній пошкодив автомобіль заявника. Під час поверхневого обшуку у затриманого виявили предмет, схожий на пістолет, та набої. Дозвільних документів на зброю у нього не було.

Джерела: пресслужби громад, поліція Сумської області
24
Комментариев
0
Просмотров
1957
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.